Itä-Helsingin Osteopatia

Kastelholmantie 4 A 33, 9. krs

VARAA AIKASI TÄSTÄ!

Etusivu

Hoidot

Keitä olemme

- Marjo

- Tommi

Hinnasto

Yhteystiedot


Marjo Sirén (marjosiren.fi)

Päädyin hoitoalalle aikoinaan alanvaihdon tullessa ajankohtaiseksi. Kävin paljon salilla ja siellä minua kiinnostivat laitteissa olevat lihaskuvat. Sen, ja muutaman hierojalla käynnin myötä, tuli mieleen hieronta ammattina. Ensimmäisestä koulupäivästä lähtien tiesin olevani oikeassa paikassa. Pidän fyysisestä työstä ja Voice Massagen ja osteopatian myötä hoidon kokonaisvaltaisuus on koko ajan lisääntynyt. Hoidan aina koko ihmistä, en vain oiretta.

Valmistuin koulutetuksi hierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2003. Voice Massage -koulutuksen kävin menetelmän kehittäjän Leena Koskisen johdolla 2005. Matka osteopatian saloihin alkoi 2014 Osteopatiakoulu Atlaksessa, josta valmistuin 2018.

Lisäksi olen käynyt joka kolmas vuosi Voice Massage -yhdistyksen järjestämissä kertauskoulutuksissa ja osallistunut lukuisiin osteopatian lisäkoulutuksiin.

Omiin mielenkiinnonkohteisiin, sekä ammattiini liittyen, olen lapsuuden pianonsoittoharrastuksen lisäksi käynyt laulutunneilla ja soittanut klarinettia. Liikunnalliselta puolelta tutuinta on salilla käynti ja uusimpana harrastuksena taekwondo ja qigong.

Kielitaito: Suomi, englanti, saksa.


Tommi Sirén (tommisiren.fi)

Valmistuin osteopaatiksi Osteopatiakoulu Atlaksesta keväällä 2022. Toimin lisäksi Voice Massage -hierojana, ja työskentelen pitkälti äänentuoton, hengityksen, sekä purenta-alueen ongelmiin liittyvien haasteiden parissa. Myös klassinen hieronta kuuluu edelleen toimenkuvaani.


Suurin työmotivaation lähteeni on ihmisten auttaminen, ja yksi parhaista asioista työssäni on nähdä ihmisissä tapahtuva muutos parempaan. Kokonaisvaltainen hoitaminen on minulle tärkeää, eli pyrin paitsi hoitamaan oiretta, mutta ennen kaikkea löytämään ja hoitamaan asiakkaan ongelman alkusyitä.


Työn vastapainona vapaa-aikani kuluu perheen, musiikin ja luonnon seuraamisen parissa. Harrastuksiini kuuluu myös alkuvuodesta 2023 aloitettu taekwondo.


Kielitaito: Suomi, englanti


Koulutukset:

- Osteopaatti, Osteopatiakoulu Atlas, Espoo 2022.

- Voice Massage -hieroja, Piia Oikarinen, Turku 2018. Kertauskoulutukset joka 3. vuosi.

- Koulutettu hieroja, Hierontakoulu Atlas, Espoo 2017. 

- NLP Practitioner (2014), NLP Master Practitioner (2015), NLP Trainer (2017), VMT-Koulutus, Helsinki.